01 november Laat jongere meedenken over sport - uitnodiging bijeenkomst 1 november

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie KNVB Campus in Zeist

Beste ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes,

Heeft jouw kind overal een mening over? Of praat hij/zij graag mee over sporten met plezier? De Nederlandse Sportraad organiseert samen met de Nationale Jeugdraad op 1 november een bijeenkomst voor jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar. Waarover?  Wij gaan graag met ze in gesprek over wat zij belangrijk vinden om met plezier te sporten. 

Sport. Krijgen zij daar bákken energie van of meldden ze zich liever ziek tijdens gym? Waarom dan? En wat maakt een coach nou eigenlijk goed? De Nationale Jeugdraad en de Nederlandse Sportraad willen daar graag álles over weten. Daarom zijn wij op zoek naar jongeren die hun mening met ons willen delen om samen sport (buiten school) in Nederland te verbeteren.⁠

Ouders zijn ook van harte welkom & aanmelden

Kennen jullie jongeren in de leeftijd van 12 en 18 jaar die dit leuk vinden? En hun mening met ons willen delen? Laat ze zich dan nu aanmelden via deze link. Tevens zijn ouders van harte welkom in een eigen sessie over dit onderwerp. Dit kun je laten weten via het aanmeldformulier van de jongere.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 1 november van 17:30-20:30 uur op de KNVB Campus in Zeist. De jongeren ontvangen hiervoor een reiskostenvergoeding, avondeten, een cadeaubon naar keuze van € 25,- en een kijkje op de campus⁠. Handig om te weten er is een pendelbusje vanaf Station Zeist naar de KNVB Campus.