Save the date: Webinar advies 'De opstelling op het speelveld'

Op donderdag 26 november 2020 verzorgt de Nederlandse Sportraad (NLsportraad) van 10.30 uur tot 11.45 uur een interactief webinar. Presentator Lea Bouwmeester gaat in gesprek met raadsleden over het advies ‘De opstelling op het speelveld’ dat op 19 november wordt gepubliceerd. Het advies bouwt voort op een traject van anderhalf jaar waarin de NLsportraad het Brancherapport Sport (KPMG), meerdere analyses en beleidsscenario’s heeft opgeleverd.

Save the date

Deelnemers

Deelnemers aan het webinar kunnen bijdragen aan het gesprek door vragen in te dienen en aan de polls deel te nemen. Bernard Wientjes, voorzitter van de commissie die het advies tot stand heeft gebracht, en Leanne van den Hoek (vicevoorzitter NLsportraad) zijn de gesprekspartners.

Aanmeldlink

Binnenkort staat op onze website een aanmeldlink en nadere informatie over het programma. We vragen u nu alvast de tijden te reserveren in uw agenda.

Vragen?

Het webinar is voor iedere geïnteresseerde toegankelijk, dus schroom niet om dit bericht onder de aandacht van collega’s en bekenden te brengen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons secretariaat (info@nlsportraad.nl of 070-3407273).

Hopelijk tot ziens tijdens ons webinar op 26 november.