Terugkijken webinar 'De opstelling op het speelveld'

Op 26 november 2020 presenteerde de Nederlandse Sportraad (NLsportraad) het advies De opstelling op het speelveld aan geïnteresseerden van binnen en buiten de sportbranche. Het advies werd een week eerder aangeboden aan minister Van Ark, Anneke van Zanen (NOC*NSF) en Lucas Bolsius (Vereniging Sport en Gemeenten).

Foto van Bernard Wientjes, Lennart Langbroek, Lea Bouwmeester en Leanne van den Hoek

Onder leiding van Lea Bouwmeester zijn raadsleden Leanne van den Hoek en Bernard Wientjes in gesprek gegaan over het advies en de aanbevelingen. Ondersteund door bijdragen van Erik Scherder en raadsadviseur Claudia Bokel hebben zij aan de kijkers uitgelegd welke keuzes en overwegingen de NLsportraad gemaakt heeft bij de totstandkoming van het advies.

Het webinar is terug te kijken via YouTube.