Podcast Michael van Praag over Nederlandse Sportraad en het advies van een sportwet

“Sport is een van de weinige beleidsterreinen waarvoor de overheid niets heeft geregeld. Dat is raar, want de urgentie van meer sporten en bewegen is voor de samenleving van belang en iedereen onderkent dat ook. Maar in ons land is er ongelijkheid ontstaan. Er zijn gemeenten die heel veel doen aan sport, maar er zijn ook gemeenten die heel weinig doen. Met een sportwet voorkom je die ongelijkheid” aldus Michael van Praag, voorzitter van de Nederlandse Sportraad (NLsportraad) in de podcast ‘Sport& Samenleving’ van Team Sportservice in gesprek met Lennart Booij over het advies 'De opstelling op het speelveld'. 

Beluister hier deze podcast.

afbeelding voorzitter Michael van Praag podcast sport & samenleving