Webinar addendum 'De opstelling op het speelveld'

Op woensdag 7 april van 9.30-10.30 uur organiseert de Nederlandse Sportraad (NLsportraad) het interactieve webinar ‘Addendum: De opstelling op het speelveld’. Daarin presenteren raadsleden Leanne van den Hoek en Bernard Wientjes het addendum (de bijlage) dat de NLsportraad heeft gemaakt bij het  advies De opstelling op het speelveld.

Voorkant van het advies De opstelling op het speelveld

Opstelling sportwet en investeringen nieuwe kabinetsperiode

Het addendum wordt dezelfde dag gepubliceerd op de website van de NLsportraad. In dit addendum geeft de NLsportraad een nadere juridische en financiële onderbouwing voor een toekomstbestendig sportstelsel. De raad adviseert onder andere over de opstelling van een sportwet en over investeringen voor de nieuwe kabinetsperiode. Deelnemers aan het webinar kunnen actief meedoen door vragen in te dienen tijdens de uitzending en meedenken over een zin in het regeerakkoord.

Aanmelden webinar 7 april

Doet u ook mee? Met de volgende link kunt u zich aanmelden voor het webinar: https://channel.royalcast.com/nlsportraad/#!/nlsportraad/20210407_1  

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons secretariaat (info@nlsportraad.nl of 070-3407273).

Hopelijk tot ziens tijdens ons webinar.