Terugkijken webinar 'Gelijkwaardig en inclusief'

Op 20 april organiseerde de Nederlandse Sportraad een webinar om het advies 'Gelijkwaardig en inclusief' toe te lichten en kijkers de gelegenheid te geven om vragen te stellen. Raadslid Jiske Griffioen trapte het webinar af met een video, waarin ze haar persoonlijke verhaal toelichtte rondom de doorontwikkeling van de paralympische topsport. Adviseur en secretaris van de adviescommissie Annet Tiessen presenteerde diverse uitkomsten en aanbevelingen. Vervolgens gingen vaste adviseur van de raad en voorzitter van de adviescommissie Claudia Bokel en adviseur Lennart Langbroek in gesprek over het advies onder leiding van presentator Gert van ’t Hof. 

Webinar Gelijkwaardig en inclusief 20 april 2022

Terugkijken webinar & videoboodschap raadslid Jiske Griffioen

Het webinar is terug te kijken via YouTube. Ook de videoboodschap van raadslid Jiske Griffioen is terug te kijken onderaan deze pagina. 

Op 20 april organiseerde de Nederlandse Sportraad een webinar om het advies 'Gelijkwaardig en inclusief' toe te lichten en kijkers de gelegenheid te geven vragen te stellen.

Raadslid Jiske Griffioen trapte het webinar af met een video, waarin ze haar persoonlijke verhaal toelichtte rondom de doorontwikkeling van de paralympische topsport. Adviseur en secretaris van de adviescommissie Annet Tiessen presenteerde diverse uitkomsten en aanbevelingen. Vervolgens gingen vaste adviseur van de raad en voorzitter van de adviescommissie Claudia Bokel en adviseur Lennart Langbroek in gesprek over het advies onder leiding van Gert van ’t Hof. Bekijk hier de videoboodschap van raadslid Jiske Griffioen.

Veelgestelde vragen & antwoorden

Ruim 50 kijkers volgden het webinar en stelden vragen. Een deel daarvan is beantwoord tijdens het webinar. In bijgevoegd document zijn alle gestelde vragen van een antwoord voorzien.

Gedrukte versie van het advies bestellen

De adviezen van de Nederlandse Sportraad kunt u downloaden van onze website. Heeft u toch liever een gedrukte versie van het advies ‘Gelijkwaardig en inclusief – advies over de doorontwikkeling van paralympische sport’? Dan kunt u deze bestellen met behulp van dit bestelformulier.