26 november Webinar advies 'De opstelling op het speelveld'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Op donderdag 26 november verzorgt de Nederlandse Sportraad (NLsportraad) van 10.30 uur tot 11.45 uur een interactief webinar. Presentator Lea Bouwmeester gaat in gesprek met raadsleden over het advies ‘De opstelling op het speelveld’ dat op 19 november wordt gepubliceerd. Het advies bouwt voort op een traject van anderhalf jaar waarin de NLsportraad het Brancherapport Sport (KPMG), meerdere analyses en beleidsscenario’s heeft opgeleverd.

Deelnemers aan het webinar kunnen bijdragen aan het gesprek door vragen in te dienen en aan de polls deel te nemen. Bernard Wientjes, voorzitter van de commissie die het advies tot stand heeft gebracht, en Leanne van den Hoek (vicevoorzitter NLsportraad) zijn de gesprekspartners.

Binnenkort staat op deze website een aanmeldlink en nadere informatie over het programma. Het webinar is voor iedere geïnteresseerde toegankelijk, dus schroom niet om dit bericht onder de aandacht van collega’s en bekenden te brengen. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons secretariaat (info@nlsportraad.nl of 070-3407273).

Hopelijk tot ziens tijdens ons webinar op 26 november.