31 mei Online Engelstalige bijeenkomst over advies 'Equivalent and Inclusive - advice on the continued development of Paralympic Sport'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online via Webex

Op 31 mei van 14:00-15:30 uur (CET) organiseert de Nederlandse Sportraad een online Engelstalige bijeenkomst over het advies 'Gelijkwaardig en inclusief - advies over de doorontwikkeling van paralympische topsport'. Tijdens deze bijeenkomst wordt het advies nader toegelicht en besproken met internationale stakeholders. Als u hierin geïnteresseerd bent, dan kunt u zich aanmelden via info@nlsportraad.nl. Wij zullen u dan informeren over het programma en een link sturen voor de bijeenkomst.

On 31st of May from 2:00 pm to 3:30 pm (CET), the Netherlands Sports Council is organizing an online English-language meeting to explain the advice 'Equivalent and Inclusive - advice on the continued development of Paralympic Sport' and discuss it further with those who are interested in Paralympic Sports. Are you interested in attending this event? Please send an email to info@nlsportraad.nl with your details. We will keep you informed of the program and send you a link for the meeting.