03 juli Uitnodiging: Denk mee over bewegen als normaal onderdeel van het dagelijks leven (werkomgeving)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie BCN, Daltonlaan 100, Utrecht

De helft van de Nederlanders beweegt te weinig. Hoe zorgen we ervoor dat voldoende bewegen een normaal onderdeel van het dagelijks leven van elke Nederlander wordt? De Nederlandse Sportraad (NLsportraad) nodigt experts en stakeholders van harte uit om mee te denken in vier bijeenkomsten waarin diverse levensfases in relatie tot verschillende omgevingen centraal staan. Deze bijeenkomsten vormen de voorbereiding van het advies dat de NLsportraad begin 2024 uit wil brengen.

Tijdens de bijeenkomst gaan we in gesprek over de huidige stand van zaken en wat er nodig is om veranderingen te bewerkstelligen. Daarbij horen we graag uw visie op de manier van samenwerken over domeinen heen, aandachtspunten voor (overgangen tussen) diverse levensfases en verschillen tussen stedelijke en landelijke regio’s in Nederland.

De vier bijeenkomsten zijn (inloop en lunch vanaf 12 uur):

🧒 Bewegen in en rondom opvang en onderwijs; maandag 26 juni 2023, 13:00-16:00 uur in Amersfoort

🏡 Bewegen in de woon- en leefomgeving; dinsdag 27 juni 2023, 13:00-16:00 uur in Amersfoort

👨‍🏭 Bewegen in en rondom de werkomgeving; maandag 3 juli 2023, 13:00-16:00 uur in Utrecht

🏥 Bewegen in en rondom de zorgomgeving; maandag 10 juli 2023, 13:00-16:00 uur in Utrecht

Aanmelden en meer informatie?

Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers per focusgroep. Aanmelden voor één van de sessies kan door een mail te sturen naar info@nlsportraad.nl waarbij u aangeeft bij welke bijeenkomst u aanwezig wilt zijn.

Meer informatie over dit adviestraject Bewegen tijdens de levensloop en over de Nederlandse Sportraad kunt u hier vinden.