Uitnodiging: webinar over het advies 'De opstelling aan de top'

Op woensdag 27 maart 2024 verzorgt de Nederlandse Sportraad (NLsportraad) van 11:00 tot 12:15 uur een interactief webinar. Presentator en journalist Gert van ‘t Hof gaat in gesprek met raadsleden over het advies over toekomstbestendige topsport in Nederland dat recent is aangeboden aan minister Helder.

afbeelding uitnodiging webinar over het advies De opstelling aan de top op 27 maart 2024

Organisatie en financiering van topsport

In het advies De opstelling op het speelveld constateerde de NLsportraad dat de organisatie en met name de financiering van de topsport in Nederland onder druk staan, maar ook dat er met name over ontwikkelingen in commerciële topsport te weinig bekend was. Om deze reden is de NLsportraad begin 2022 gestart met het adviestraject Organisatie en Financiering van TopsportHet advies is opgebouwd in drie stappen: een kwantitatieve analyse (KPMG), een kwalitatieve analyse en het advies De opstelling aan de top.

Programma

In het webinar op woensdag 27 maart lichten Marjolein Bolhuis-Eijsvogel (voorzitter commissie), Bernard Wientjes (raadslid) en Tessa van der Velden (senior adviseur) het advies verder toe en gaan met elkaar in gesprek over de urgentie van het advies, de bevindingen, de visie en de aanbevelingen uit het advies. In dat gesprek behandelen de raadsleden vragen van kijkers en van NOS journalist Gert van ’t Hof, die het webinar ook begeleidt.

Doet u ook mee?

Via deze link kunt u aanmelden voor het webinar:De opstelling aan de top (royalcast.com)

Kent u nog personen die ook geïnteresseerd zijn in dit onderwerp, stuur deze uitnodiging dan gerust door. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons secretariaat (info@nlsportraad.nl of 070-3407273).

Hopelijk tot ziens tijdens ons webinar.