Bob van Oosterhout

©Bob van Oosterhout

Bob van Oosterhout (46) is oprichter van sportmarketingbureau Triple Double. Bob is Bestuursvoorzitter van de Triple Double groep waaronder TDE BV, SportsCloud BV, Arko Sports Media BV, Matchday.tv BV, SportScoutz VOF, De Hand Van Maradona BV en SX BV vallen. Sinds 2011 is Bob lid van DE 144, vanaf 2014 commissaris bij de Coöperatie Eerste Divisie en sinds 2015 voorzitter van NIMA Sport. Afgelopen januari is Bob benoemd tot bestuurslid van de PSV Foundation.


Daarnaast is hij auteur van het in 2013 verschenen boek 'De sportsponsors top 100 aller tijden', wekelijks schreef hij de column ‘Show me the money’ in Metro, maakte hij deel uit van het BNR Sportpanel en hij was ruim 1,5 jaar vaste sidekick van Humberto Tan in het radioprogramma BNR Sportzaken. In 2015 was hij wekelijks de tafelgast van het SBS programma Voetbal is Business en tijdens de Olympische Spelen in Rio 2016 was hij vaste sidekick van Humberto Tan in de online uitzending Studio TeamNL.

Sinds september 2016 is Bob samen met vriend en oud-basketballer Jos Frederiks eigenaar van de basketbalclub uit Den Bosch, inmiddels New Heroes basketball.