05 september Uitdagingen voor de sportsector – welke aanbeveling neemt u mee?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
De Utrechtse Stadsvrijheid

Sophialaan 1, 3542 AR Utrecht
https://www.deutrechtsestadsvrijheid.nl/route

Aanmelden: stuur een mail met naam, functie, organisatie, mailadres en eventuele dieetwensen naar info@nlsportraad.nl o.v.v. 'inschrijving bijeenkomst 5 september' 

Graag nodigen wij u uit voor onze bijeenkomst over de organisatie en financiering van de sport.

Tijdens de bijeenkomst presenteren we het Brancherapport Sport, dat KPMG maakt in opdracht van de NLsportraad. Met het rapport maakt KPMG een zo scherp mogelijke foto van de sportbranche en de ‘prestaties’ van de branche in termen van sportdeelname, topsport en sportbeleving. Ook brengt het rapport relevante ontwikkelingen – kansen en bedreigingen – in beeld voor de branche.

Naar aanleiding van het Brancherapport Sport van KPMG willen we graag met u in gesprek over de belangrijkste onderwerpen voor het advies over een toekomstbestendige sportsector. Welke ontwikkelingen baren u het meest zorgen? Wat moet er veranderen om de sport voor iedereen toegankelijk te houden? Op welke manier kan de branche worden versterkt?

Op basis van het Brancherapport Sport en de gesprekken met u zal de NLsportraad minister Bruins van Medische Zorg en Sport adviseren over een toekomstbestendige sportsector.

Meer informatie staat op de speciale webpagina die regelmatig wordt geupdate.